Reparatii canalizare 24/7

Reparatii canalizare

Cautati reparatii canalizare in Bucuresti/Ilfov? Reparatii canalizare A&I, oferim servicii profesionale de drenaj la preturi avantajoase. Avem peste 10 ani de experienta in proiecte de toate dimensiunile.

Probleme de canalizare sau desfundare? Contactati Reparatii canalizare A&I pentru o solutie rapida si efectiva.

Repararea obiectelor sanitare

Instalatii si reparatii canalizare

Camine din beton

Inspectie video CCTV

Reparatii si inlocuire a canalizarii

Inlocuire instalatii vechi

Fose septice

Serviciu de urgenta 24/7

Reabilitare conducte

Bine ati venit la Reparatii canalizare Alex si Ionut

La Reparatii canalizare A&I oferim o gama de servicii de reparatie canalizare profesionala, onesta, si de incredere. Daca detii o locuinta s-ar putea ca la un moment dat sa se infunde baia, toaleta, scurgerile, dusul sau pompa de apa. Dacă canalele de scurgere, conductele, chiuvetele și toaletele dvs. sunt blocate, atunci acest lucru poate fi foarte perturbator pentru viața dvs. de familie, ba chiar poate fi dăunător. Când aveți nevoie de o companie de drenaj cu răspuns rapid, atunci nu căutați mai departe, suntem compania de drenaj numărul 1 din Bucuresti! Serviciul nostru rapid de 24 de ore de apel de urgență ne face unici pentru cei mai multi clienti.

Oferim servicii in Bucuresti, Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6 și toate localitatile din Ilfov: Peris, Ciolpani, Gruiu, Nuci, Snagov, Grădiștea, Moara Vlăsiei, Balotești Corbeanca, Dascălu, Petrăchioaia, Otopeni, Tunari, Ștefăneștii de Jos, Afumați, Voluntari, Găneasa, Mogoșoaia, Buftea, Chitila, Dragomirești-Vale, Chiajna, Dobroești, Pantelimon, Brănești, Ciorogârla, Domnești, Clinceni, Bragadiru, Popești-Leordeni, Glina, Cernica, Cornetu, Măgurele, Jilava, Berceni, Dărăști-Ilfov, 1 Decembrie, Copăceni, Vidra.


Suntem mandri sa oferim clientilor nostri o gama larga de servicii de canalizare care includ trebuie de reparatii, instalatii si mententanta. Daca ai o urgenta de reparatie, echipa noastra din Bucuresti sau Ilfov, este doar la un telefon distanta. Oferim un serviciu de reparatie rapid, si compania noastra are mare experienta in tratarea tuturor tipurilor de probleme.


La Reparatii canalizare Alex si Ionut, gama noastra de servicii variaza de la reparatii canalizare, reparații conducte fără săpătură, montare dren sau sisteme de drenaj, montaj o cada de dus, un lavoar, o masina de spalat sau o spalare profesionala a conductelor.


Prestam si lucrari mai complexe precum reabilitare conducte prin cămășuire cu liner sau torcretare, decolmatarea și spălarea conductelor, bransamente canalizare, inlocuire instalatii vechi (beton, fonta, absociment) cu instalatii din tubulatura PVC, camine din beton sau camine material plastic, racordarea instalatie interioara la exterioara, inlocuire si reparatii coloane, inlocuiri de coloane pentru apa pluviala, reparatii si inlocuire de instalatii din subsoluri, inlocuirea tevilor instalatiei sanitare, inlocuirea sifonului de scurgere din pardoseala, repararea tevilor instalatiei sanitare, inlocuirea segmentelor de teava sparte, refacerea sau inlocuirea legaturilor,identificarea si repararea cauzelor inundatiilor aparute in baie sau bucatarie, schimbarea sau repararea robinetilor de siguranta a instalatiei sanitare din baie sau bucatarie, repararea obiectelor sanitare, reparatia si inlocuirea racordurilor de la baterie, schimbarea sau repararea bateriilor de la chiuveta sau cada, repararea sau inlocuirea sifonului de scurgere pentru chiuveta, cada sau cabina de dus.


Schimbarea sau repararea racordului si robinetului de alimentare a rezervorului de WC, schimbarea sau montarea capacelor de WC, repararea instalatiilor de alimentare si scurgere a cabinelor de dus, firma de instalatii specializata in reparatii instalatii sanitare, termice, constructie fosa septica, separator grasimi, montaj apometre, racordare canalizare, constatare si remediere defectiuni instalatii sanitare si termice, cauza infiiltratii la vecini, inlocuire, instalare, montaj boiler electric, instant electric sau pe gaz, centrala termica, calorifer, montaj robinet trecere, robinet coltar, hidrofor, pompa submersibila, pompa de basa, separator de grasimi, tocator, dedurizator, filtru de apa, purificator, montaj calificat pompa de recirculare, presostat, termostat, vas de expansiune, manometru, supapa de sens, clapeta antiretur, supapa de siguranta, aerisitor, electrovana, sorb, filtru, instalatii a apei menajere si pluviale pentru diverse tipuri de imobile folosind teava PVC-KG. Suntem de asemenea foarte bine pregatiti in instalarea foselor septice.

Toate lucrarile noastre au garantie, astfel ca nu ai nicio grija in eventualitatea unei probleme aparute ulterior pentru ca noi vom veni si o vom remedia.

reparatii canalizare teava in Bucuresti
24/7

NON-STOP

PROBLEME DE CANALIZARE? APELATI ACUM:
Call Now Button