Contact

Contact Reparatii canalizare A&I

Cautati reparatii canalizare in Bucuresti/Ilfov? Reparatii canalizari A&I, oferim servicii profesionale de drenaj la preturi avantajoase. Avem peste 10 ani de experienta in proiecte de toate dimensiunile.

Probleme de canalizare sau desfundare? Contactati Reparatii canalizare A&I pentru o solutie rapida si efectiva.

Desfundare tevi

Desfundare chiuvete

Desfundare toalete

Racordare canalizare

Desfundare coloane

Fose septice

Serviciu de urgenta 24/7

Desfundare instalatii

Inspectie video CCTV

Desfundare scurgere

Desfundare baie

Desfundare wc

Bine ati venit la pagina de contact Reparatii canalizare Alex si Ionut

Bine ati venit la Reparatii canalizare Alex si Ionut. Suntem o companie de familie cu o istorie si experienta de peste 10 ani.

Oferim servicii in Bucuresti, Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6 și toate localitatile din Ilfov: Peris, Ciolpani, Gruiu, Nuci, Snagov, Grădiștea, Moara Vlăsiei, Balotești Corbeanca, Dascălu, Petrăchioaia, Otopeni, Tunari, Ștefăneștii de Jos, Afumați, Voluntari, Găneasa, Mogoșoaia, Buftea, Chitila, Dragomirești-Vale, Chiajna, Dobroești, Pantelimon, Brănești, Ciorogârla, Domnești, Clinceni, Bragadiru, Popești-Leordeni, Glina, Cernica, Cornetu, Măgurele, Jilava, Berceni, Dărăști-Ilfov, 1 Decembrie, Copăceni, Vidra.


Suntem mandri sa oferim clientilor nostri o gama larga de servicii de canalizare, desfundare care includ trebuie de reparatii, instalatii si mententanta. Daca ai o urgenta de desfundare sau reparatie, echipa noastra din Bucuresti sau Ilfov, este doar la un telefon distanta. Oferim un serviciu de reparatie canalizare rapid, si compania noastra are mare experienta in tratarea tuturor tipurilor de probleme de canalizare.


La Reparatii canalizare Alex si Ionut, gama noastra de servicii variaza de la reparatii canalizare, desfundare canalizare pana la constructie fosa septica sau separator grasimi. Toate lucrarile noastre au garantie, astfel ca nu ai nicio grija in eventualitatea unei probleme aparute ulterior pentru ca noi vom veni si o vom remedia.

contact reparatii canalizare teava in Bucuresti
24/7

NON-STOP

PROBLEME DE CANALIZARE? APELATI ACUM:

–>

Call Now Button